Responsive menu
Communication à caractère promotionnel

VOORSTELLING

Op deze website vindt u alle informatie over de voordelen die het Aanbod van Movie Tax Invest aan uw bedrijf kunnen bieden.

U vindt er ook alle wetteksten, goedkeuringen en andere validaties met betrekking tot de Tax Shelter-operaties van Movie Tax Invest. Maar ook een duidelijke en gedetailleerde documentatie van een Tax Shelter-operatie, met name op het vlak van de risico’s en de garanties maar ook op het vlak van de voorwaarden, de timing, ... In het kader van een intuïtieve voorstelling hebben alle vetgedrukte technische termen een definitie die met een simpele muisklik kan worden bekeken, waardoor de informatie beter kan worden begrepen. Deze voorstelling verschijnt wanneer de term voor het eerst voorkomt en wanneer het volgens ons nuttig is om de definitie te herhalen. Deze termen worden altijd met een hoofdletter geschreven. In het hoofdmenu vindt u ook een lijst met al deze definities terug.

We hebben ook berekeningstools ter beschikking gesteld zodat u uw mogelijkheden en het potentiële rendement van Tax Shelter snel kunt evalueren.

U hebt ook de mogelijkheid om direct op een Tax Shelter-operatie in te tekenen via het tabblad OP EEN TAX SHELTER INTEKENEN.